About us
Q1: What is Wangpai?

Ans: We specialise in curating the Superior Choice in Convenience Food products for you. We believe that every product that we create would be a Trump card (WangPai) in your hands.

We believe in producing restaurant-grade quality convenience food, delivered right to your doorsteps.
Deliveries
Q1: What courier do you use for deliveries?

Ans: We partner with various courier companies to ensure that our customers receive their items as expected.

Q2: How long does delivery usually take?

Ans: Delivery is available from Monday - Friday. We do not provide same day delivery. Earliest delivery date would be 2 days from order. Do take that into consideration if you are planning a party!

Q3: Can I request a specified timing for my delivery?

Ans: Unfortunately, our deliveries cannot be made at a specified time. However, it will be delivered in between 3 time slots (10am-2pm, 2pm-6pm and 6pm-10pm) on your selected delivery date! We seek your understanding on this as it is our duty to deliver all items to our customers on time within the stipulated dates.

Q4: How to check the status of my order?

Ans: We will have an SMS sent to your registered local number before delivery on that time. Should there be any changes, you may apply the changes via this.

Q5: What happens if I'm not home on the day of the delivery?

As your items are food and perishables, please ensure that you have someone to collect the items on your behalf if you're unable to be home. We will have an SMS sent to your registered local number before delivery on that time. Should there be any changes, you may apply the changes via this. Alternatively, you may wish to authorise us to leave your order at the door. By doing that, we will send you a picture of the package once it is done. But please only do this at your own discretion. We are not liable for missing items or any changes in quality during the time your items are left out.
Shopping Experience
Q1: How do we buy from you?

Ans: Simply add your preferred items to cart and make your purchase directly from our website. Don't forget to select your preferred delivery date and time!

Q2: Do I need to register to order?

Ans: Registration is optional! However, with an account, you will be able to keep track of your items and you can accumulate points for better savings!

Q3: I purchased an item wrongly, can I change my order?

Ans: We can only change your items 48 working hours before your selected delivery date. Please include your order number and contact us at +65 88898279 to make the changes 48 hours before your delivery date.

Q4: I don't have a credit/debit card, can I still order?

Ans: Yes, fortunately, we also accept PayNow. At the check out page, simply follow the PayNow Instructions by bitpay. It's super user friendly!

Q5: Do you accept Cash on delivery?

Ans: While we focus on delivering frozen food to your doorsteps on time, our drivers are unable to accept cash on delivery!
How to contact us?
We welcome your comments, suggestions, questions or problems regarding an order.

Please include the order number (if any) in your correspondence.

Phone Number: +65 8887 8279
Email: info@oracleholdings.com
Support Hours: Weekdays 10:00am- 6:00pm
Our Support Concierge is closed on Weekends and Public Holidays